Immo-Media

360° VIRTUELE TOUR

Trek potentiële klanten mee in een virtuele ontdekkingstocht door je pand met een 360 graden tour. Het is de ideale manier om de eerste klik te maken met je doelgroep. Potentiële kopers kunnen vanuit thuis, 24/7, de panden in je aanbod verkennen vanuit elke hoek. Maak de eerste klik met je doelgroep en zet ze aan tot verdere actie.

360° Virtuele Tour

Een 360° virtuele tour geeft een digitaal kijkje in huizen en appartementen en kan ook gebruikt worden voor plaatsbeschrijvingen van panden. Deze tours kunnen op verschillende apparaten bekeken worden, zoals een computer, tablet, smartphone of zelfs een VR-bril.


Wat zijn de voordelen van een virtuele tour?

Eén van de belangrijkste voordelen van een virtuele tour is, dat het een service is waarmee je klanten kan overtuigen om voor jouw vastgoedkantoor te kiezen. Zelfs tijdens sluitingsdagen, kunnen potentiële kopers via jouw website, een pand nog steeds virtueel bezoeken.
De virtuele tour wordt aangepast aan jouw huisstijl, inclusief een link naar je website, detailfoto's en de locatie in Google Maps.
Zo is de tour helemaal in lijn met jouw merk en huisstijl.
Bekijk hier nog andere voordelen van een 360° Virtuele Tour.


Wat kost een 360° virtuele tour?

De prijs wordt berekend op basis van het aantal te fotograferen plaatsen.
Zo kun je al voor € 75,- een bescheiden woning met 10 ruimtes laten fotograferen. De hosting is hierbij inbegrepen voor 6 maanden. Als de woning na deze periode nog niet verkocht is, kun je zelf beslissen of je de hosting wilt verlengen of niet.


CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR EEN PRIJSOFFERTE


Enkele voorbeelden
Wat zijn de voordelen van een virtuele tour ?


 • Verbeterde klantervaring: Met een virtuele tour kunnen klanten een onroerend goed vanuit het comfort van hun eigen huis bekijken, waardoor de reistijd en kosten worden verminderd. Dit verbetert de klantervaring en verhoogt de kans op verkoop.
 • Realistische ervaring: Een virtuele tour biedt een realistische ervaring van het onroerend goed. Klanten kunnen zich een beter beeld vormen van het onroerend goed en bepalen of het aan hun eisen voldoet.
 • Verhoogde klantbetrokkenheid: Door het gebruik van interactieve elementen, zoals 360 graden foto's en video's, kan de klant meer betrokken worden bij het onroerend goed en het aankoopproces.
 • Bespaart tijd en kosten: Met een virtuele tour hoeven klanten niet fysiek naar het onroerend goed te reizen, wat tijd en kosten bespaart voor zowel de klant als het vastgoedkantoor.
 • Geen beperkingen op bezoekuren: Met een virtuele tour kunnen klanten op elk moment van de dag het onroerend goed bekijken, ongeacht de bezoekuren van het vastgoedkantoor.
 • Verhoogt de verkoopkansen: Een virtuele tour kan de verkoopkansen verhogen, omdat klanten een beter beeld krijgen van het onroerend goed en sneller beslissingen kunnen nemen.
 • Vergroot het bereik: Met een virtuele tour kunnen vastgoedkantoren een groter publiek bereiken, omdat klanten van over het hele land het onroerend goed kunnen bekijken.
 • Biedt differentiatie: Met een virtuele tour kan het vastgoedkantoor zich onderscheiden van de concurrentie en kan het aantonen dat het vooroploopt in de sector.
 • Verhoogt de transparantie: Met een virtuele tour kan het vastgoedkantoor meer transparantie bieden over het onroerend goed en kan het potentiële zorgen van klanten wegnemen.
 • Verbeterde marketing: Een virtuele tour kan worden gebruikt als onderdeel van de marketingcampagne van het vastgoedkantoor en kan worden gedeeld op sociale media en andere online platforms om meer potentiële klanten te bereiken.
 • Gemoedsrust voor de verkoper: De verkoper hoeft niet voortdurend het huis op te ruimen voor geïnteresseerden, aangezien potentiële kopers het onroerend goed op elk moment vanuit hun eigen locatie kunnen bekijken. Iets wat je klant zeker zal weten te waarderen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x