Digitale Nabewerking

Zelf foto’s genomen of kunnen de door ons genomen vastgoedfoto’s nog een twist gebruiken? Wij staan klaar om je foto’s te bewerken, imperfecties weg te werken en her en der wat bij te kleuren.

Met onze jarenlange ervaring denken we mee en zorgen we ervoor dat je foto’s zo goed mogelijk tot hun recht komen. Wij verbeteren je promotie- en/of marketingmateriaal en laten je woning shinen, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Onze geavanceerde software en skills tillen je foto’s naar een hoger niveau. Zo beschik je over foto’s met meerwaarde die de aandacht trekken en potentiële kopers of huurder charmeren en overtuigen.

Contacteer ons voor fotobewerking

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende babbel. We denken graag met je mee en kunnen voor elk budget wat moois realiseren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ook jouw woning doen stralen! Wij werken in de ruime regio West-Vlaanderen en ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn we actief!

In 5 simpele stappen naar impactvolle vastgoedfoto’s

Een glasheldere werkwijze en een open communicatie garanderen beelden van topkwaliteit en tevreden klanten. Daarbij vertrekken we steeds vanuit ons bewezen stappenplan:

Stap 1 | Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek peilen we naar je wensen en verwachtingen. We lichten onze werkwijze toe en komen met een voorstel op maat op de proppen.

Stap 2 | Voorstel

Op basis van ons gesprek komen we met een offerte op maat. Groen licht? Dan prikken we een datum voor de shoot(s). 

Stap 3 | Shoot

Op de dag zelf fotograferen/filmen we jouw woning of interieur vanuit alle hoeken en kanten. Zo ben jij zeker van een verbluffend eindresultaat. Uiteraard werken we met professionele camera’s en hebben we heel wat ervaring in de achterzak.

Stap 4 | Oplevering

Je ontvangt spoedig al de foto’s die we genomen hebben. Daar kan je je favoriete beelden uit kiezen. Daarna bewerken we deze foto’s en 24 – 48u later mag je deze van ons verwachten in hoge en lage resolutie. Je krijgt een eigen online map waar al jouw foto’s zichtbaar blijven.  

Stap 5 | Nabewerking

Wil je storende elementen van de foto’s, een net wat andere belichting of een bepaalde filter? Of misschien heb je graag foto’s met je watermerk? Dat kan perfect, laat het ons weten. We toveren met Photoshop en bewerken jouw foto’s helemaal naar wens.

Overtuigd? Neem contact!

Zelf de kracht van onze vastgoedfotografie, video’s en/of dronebeelden ervaren? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Met plezier brengen we ook jouw woning/project tot in de perfectie in beeld. Wij zijn actief van Kortrijk tot Brugge en zelfs in Zeeuws-Vlaanderen.