Hoogtefotografie

Vanop (grote) hoogte jouw woning(en) fotograferen, lukt ons perfect met masten en drones. Zo brengen we de panden op een unieke manier in kaart

Met onze telescopische mast fotograferen we moeiteloos tot 7 meter hoog. Ideaal voor beelden van de tuin, het zwembad, de zonnepanelen, … Mag het net wat meer zijn? Dan stijgt onze drone op. Spectaculaire beelden gegarandeerd en een blik op de ruime omgeving. Ideaal voor grote percelen, villa’s en gronden. Of je nu op zoek bent naar een specialist in mastfoto’s of dronebeelden wenst, wij klaren de klus.

De meerwaarde van dronefotografie

Kiezen voor dronebeelden is opteren voor een vogelperspectief. Dé manier om een heel perceel goed in beeld te brengen. In realtime bekijken we de beelden, sturen we bij en leggen we alles vast.

Wij gaan wettelijk na wat er kan, brengen de nodige formaliteiten in orde en zorgen voor een veilige vlucht. Zo geniet je van spectaculaire beelden, zonder zorgen.

Nood aan beelden die jouw vastgoed of zaak in the picture zetten of zoek je het liever in hogere sferen met luchtfoto’s en dronebeelden? Reken maar op IMMO-MEDIA.

Contacteer ons voor dronebeelden en mastfoto’s

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende babbel. We denken graag met je mee en kunnen voor elk budget wat moois realiseren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ook jouw woning doen stralen! Wij werken in de ruime regio West-Vlaanderen en ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn we actief!

In 5 simpele stappen naar impactvolle vastgoedfoto’s

Een glasheldere werkwijze en een open communicatie garanderen beelden van topkwaliteit en tevreden klanten. Daarbij vertrekken we steeds vanuit ons bewezen stappenplan:

Stap 1 | Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek peilen we naar je wensen en verwachtingen. We lichten onze werkwijze toe en komen met een voorstel op maat op de proppen.

Stap 2 | Voorstel

Op basis van ons gesprek komen we met een offerte op maat. Groen licht? Dan prikken we een datum voor de shoot(s). 

Stap 3 | Shoot

Op de dag zelf fotograferen/filmen we jouw woning of interieur vanuit alle hoeken en kanten. Zo ben jij zeker van een verbluffend eindresultaat. Uiteraard werken we met professionele camera’s en hebben we heel wat ervaring in de achterzak.

Stap 4 | Oplevering

Je ontvangt spoedig al de foto’s die we genomen hebben. Daar kan je je favoriete beelden uit kiezen. Daarna bewerken we deze foto’s en 24 – 48u later mag je deze van ons verwachten in hoge en lage resolutie. Je krijgt een eigen online map waar al jouw foto’s zichtbaar blijven.  

Stap 5 | Nabewerking

Wil je storende elementen van de foto’s, een net wat andere belichting of een bepaalde filter? Of misschien heb je graag foto’s met je watermerk? Dat kan perfect, laat het ons weten. We toveren met Photoshop en bewerken jouw foto’s helemaal naar wens.

Overtuigd? Neem contact!

Zelf de kracht van onze vastgoedfotografie, video’s en/of dronebeelden ervaren? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Met plezier brengen we ook jouw woning/project tot in de perfectie in beeld. Wij zijn actief van Kortrijk tot Brugge en zelfs in Zeeuws-Vlaanderen.