Matterport 3D scan in Knokke

Matterport 3D scan in Knokke

Een Matterport 3D scan biedt een virtuele inkijk in huizen of appartementen, overdekte garages en kan ook gebruikt worden voor plaatsbeschrijvingen van panden. Deze 3D virtuele tours kunnen op alle soorten media zoals een desktop computer, tablet, smartphone of zelfs een virtuele bril bekeken worden.


Matterport model


Wat zijn de voordelen van een Matterport 3D scan?

Eén van de belangrijkste voordelen van een Matterport 3D scan is, dat het een service is waarmee je klanten kan overtuigen om voor jouw vastgoedkantoor te kiezen. Denk maar in tijden als Corona, waarbij plaats bezoeken niet toegestaan zijn, kunnen potentiële kopers via jouw website, een pand nog steeds virtueel bezoeken. Bekijk hier nog 10 andere voordelen van een Matterport 3D scan.

Matterport Pro2 3D Camera in actie

Wat kost een Matterport 3D tour?

Voor een 3D scan rekenen we per m² bewoonbare oppervlakte. Zo kan je zelf al snel een inschatting maken hoeveel een Matterport 3D scan zal kosten voor een bepaald pand. De gemiddelde prijs start al vanaf € 75,- voor een appartement. De hosting is hierbij inbegrepen voor 3 maanden. Na die 3 maanden beslist je zelf of je de hosting nog 'maandelijks' wil verlengen of niet.


IMMO-MEDIA is officiële Matterport service partner voor België

Matterport logo


Enkele voorbeelden...

Bezoek dit vastgoed kantoor


Bezoek dit vastgoed kantoor


Bezoek dit vastgoed kantoor


Bezoek dit vastgoed kantoor
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x