Immo-Media

OVER ONS

Wie is vastgoedfotograaf IMMO-MEDIA?

IMMO-MEDIA visualiseert West-Vlaams vastgoed sinds 2007 vanuit een verrassend perspectief. We surfen mee op de laatste trends en technieken en maken ze ons graag eigen. Systeemcamera’s, drones, telescopische masten, … You name it, we shoot with it! Met vastgoedfotografie, hoogtefotografie en 3D Matterport scans ondersteunen we professionelen en particulieren. 

Een woning sprekend tot leven laten komen op foto? Dat doen we niet met snelle standaardbeelden, maar met inlevingsvermogen en maatwerk. Wij gaan 100% voor een klik. Een klik met de omgeving, een klik met de kamers en een klik met onze klanten. 

"Voor de komst van drones, maakte ik luchtfoto’s met kites. Handen uit de mouwen, knutselen en testen maar! Collega’s noemen me daarom de MacGyver van de landschaps- en vastgoedfotografie … Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg om een uniek eindresultaat te behalen!”
Yvan Van Hoorickx – founder IMMO-MEDIA"

Voor wie fotografeert IMMO-MEDIA?

 • Vastgoedverkopers, immomakelaars
 • Projectontwikkelaars, aannemers, architecten
 • Notarissen
 • Hoteleigenaars, restauranthouders, B&B-uitbaters
 • Particulieren

Vastgoed vakkundig in de verf zetten? Immofotograaf West-Vlaanderen gezocht?


Gegarandeerd geslaagde interieurfoto’s
met onze 10 tips

 1. Ruim je woning of pand op voor ons bezoek aanvangt.
 2. Hang gordijnen in de plooi en verwijder zichtbaar vuil op ramen en vloeren.
 3. Berg losliggende kabels op en vermijd overvolle stopcontacten.
 4. Vervang defecte lampen en steek alle lampen en spots aan.
 5. Steek tandenborstels, haardrogers, schoonmaakmiddel, brooddozen, … in badkamer- en keukenkasten. Haal washandjes, badmatten en handdoeken die te drogen hangen uit beeld. 
 6. Ben je eigenaar en laat je foto’s maken omdat je pand opnieuw te huur komt? Informeer je huidige huurder over de fotoreportage en doe zelf een dubbelcheck op orde en netheid. 
 7. Beperk tijdens de fotoshoot het aantal familieleden en gasten in huis.
 8. Heb je huisdieren? Zorg ervoor dat ze niet voorbij trippelen tijdens het shooten. Berg ook de accessoires van je geliefde viervoeters (krabpalen, voederbakken en slaapmanden) op.
 9. Leg uitgesproken decoratie en gezellige prullaria zoals speelgoed, religieuze symbolen, … en privémateriaal zoals familiefoto’s, werkdocumenten, … tijdelijk aan de kant.
 10. Last but not least: zie de tuin of het terras niet over het hoofd! Maak komaf met torenhoog gras, vuile terrastegels, … want een mooie buitenruimte nodigt uit om nieuwe herinneringen te maken bij potentiële gasten, huurders of kopers.

Eigendom in de schijnwerpers zetten? Originele vastgoedfoto’s laten maken?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x