Over ons

Steeds op zoek naar het perfecte beeld
Vastgoedfotograaf IMMO-MEDIA

Al sinds 2007 brengen we West-Vlaams vastgoed in beeld. Verrassend, professioneel en met de hulp van de nieuwste technieken en materialen. Beschouw ons gerust als een voorloper die mee is met de trends en de vinger aan de pols houdt. 360° video’s, drones, … wij werken er al een hele tijd mee.

Zowel professionelen als particulieren kunnen beroep doen op ons en we streven er steeds naar de woning op de best mogelijke manier tot leven te laten komen. Reken op inlevingsvermogen en maatwerk. Zo onderscheiden we ons als expert in vastgoedfotografie, geen detail ontsnapt aan onze aandacht.

Nood aan beelden die jouw vastgoed of zaak in the picture zetten of zoek je het liever in hogere sferen met luchtfoto’s en dronebeelden? Reken maar op IMMO-MEDIA.

Verder staan we voor een open en transparante communicatie. Wij gaan steeds letterlijk en figuurlijk op zoek naar ‘de klik’. Bovendien werken we tegen marktconforme tarieven en vinden we voor zowat alle klanten een oplossing.

Vastgoedprofessional, projectontwikkelaar, huiseigenaar, notaris of hoteluitbater? Wij zorgen voor de beelden!

Krijg een helder beeld waar IMMO-MEDIA voor staat

Immo mag dan in onze naam zitten, ons aanbod gaat breder dan vastgoedfotografie. Voor de volgende projecten kun je beroep op ons doen:

Vastgoedfotografie

Jouw pand(en) optimaal in de kijker zetten? Professionele foto’s vormen ongetwijfeld een meerwaarde, doen verlangen naar een bezoek en trekken potentiële kopers over de streep. Beelden zeggen soms meer dan woorden en vullen ze al helemaal aan!

Vastgoedvideo

Bewegende beelden leggen nog een extra laagje over je aanbod. Video is in onze drukke maatschappij belangrijker dan ooit, zeker op social media. Dé manier om jouw pand(en) onder de aandacht te brengen.

360° virtuele tour

Vanop afstand door de locatie lopen en deze tot in de kleinste details verkennen? Met een virtuele tour benader je ‘the real thing’ helemaal en op een interactieve manier.

Hoogtefotografie

Met onze drones leggen we de omgeving en/of jouw woning/grond haarfijn vast. Spectaculair en overtuigend, daar kun je van op aan. Luchtfotografie zoals deze hoort te zijn.

Digitale nabewerking

Met onze nabewerking geven we onze foto’s nog een tikkeltje extra. Ook de door jou genomen foto’s kunnen we opschonen en meer uitstraling geven. Vaarwel imperfecties en grauwe kleuren!