Vastgoedfotografie in Blankenberge

Reken maar dat professionele beelden je vastgoed optimaal in de kijker zetten

De troeven van jouw vastgoed helemaal tot zijn recht laten komen? Als professionele vastgoedfotograaf schieten we de perfecte beelden. Foto’s die overtuigen, sfeer scheppen en een verhaal vertellen.

Villa’s, woningen, appartementen of gronden: zeg het maar. Met meer dan 13 jaar ervaring op de teller zijn we thuis in de meest uiteenlopende projecten en zijn we in staat mee te denken. Met onze foto’s scheppen we een aantrekkelijk, maar realistisch beeld.

Nood aan beelden die jouw vastgoed of zaak in the picture zetten of zoek je het liever in hogere sferen met luchtfoto’s en dronebeelden? Reken maar op IMMO-MEDIA.

Contacteer een vastgoedfotograaf met kennis van zaken

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende babbel. We denken graag met je mee en kunnen voor elk budget wat moois realiseren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ook jouw woning doen stralen! Wij werken in de ruime regio West-Vlaanderen en ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn we actief!

Inzicht inbegrepen

Vastgoedfotografie is meer dan beelden schieten. Wij bekijken de ruimtes, voelen de vibe, herpositioneren en gaan pas na deze fase over tot het effectief fotograferen. Dat verschil merk je. Unieke kenmerken worden vastgelegd en de mooiste invalshoeken gekozen. Daarbij werken we met professioneel materiaal van topkwaliteit. Wij blijven investeren in nieuwe technologie om de best mogelijke beelden te garanderen.

Meer dan enkel mooie plaatjes

Vastgoedfotografie draait om sfeer en gezelligheid. Die vatten we dan ook in onze beelden. Met onze foto’s trekken we bezoekers over de streep en zetten we jouw pand optimaal in de kijker. Zonder iemand een rad voor de ogen te draaien.

Aan de slag met jouw vastgoedbeelden

Potentiële bezoekers helemaal overtuigen? Indien gewenst toveren we jouw beelden om in een heuse slideshow. Op die manier tillen we de presentatie van jouw woning naar een nog hoger niveau. Andere wensen? We luisteren graag en ongetwijfeld kunnen we je helpen. 

Wij werken samen met

In 5 simpele stappen naar impactvolle vastgoedfoto’s

Een glasheldere werkwijze en een open communicatie garanderen beelden van topkwaliteit en tevreden klanten. Daarbij vertrekken we steeds vanuit ons bewezen stappenplan:

Stap 1 | Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek peilen we naar je wensen en verwachtingen. We lichten onze werkwijze toe en komen met een voorstel op maat op de proppen.

Stap 2 | Voorstel

Op basis van ons gesprek komen we met een offerte op maat. Groen licht? Dan prikken we een datum voor de shoot(s). 

Stap 3 | Shoot

Op de dag zelf fotograferen/filmen we jouw woning of interieur vanuit alle hoeken en kanten. Zo ben jij zeker van een verbluffend eindresultaat. Uiteraard werken we met professionele camera’s en hebben we heel wat ervaring in de achterzak.

Stap 4 | Oplevering

Je ontvangt spoedig al de foto’s die we genomen hebben. Daar kan je je favoriete beelden uit kiezen. Daarna bewerken we deze foto’s en 24 – 48u later mag je deze van ons verwachten in hoge en lage resolutie. Je krijgt een eigen online map waar al jouw foto’s zichtbaar blijven.  

Stap 5 | Nabewerking

Wil je storende elementen van de foto’s, een net wat andere belichting of een bepaalde filter? Of misschien heb je graag foto’s met je watermerk? Dat kan perfect, laat het ons weten. We toveren met Photoshop en bewerken jouw foto’s helemaal naar wens.

Overtuigd? Neem contact!

Zelf de kracht van onze vastgoedfotografie, video’s en/of dronebeelden ervaren? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Met plezier brengen we ook jouw woning/project tot in de perfectie in beeld. Wij zijn actief van Kortrijk tot Brugge en zelfs in Zeeuws-Vlaanderen.