360° Virtuele Tour

Jouw pand laten ontdekken alsof het een fysiek bezoek is? Met onze 360° virtuele tour speel je het klaar. Een geweldige manier om potentiële kopers te enthousiasmeren en ze te verleiden tot een bezoek. Bovendien is deze tour 24/7 beschikbaar, waardoor je je scoringskansen aanzienlijk verhoogd. In minder tijd, bereik je meer mensen.

Digitaal naar binnen kijken

Een gedetailleerde plaatsbeschrijving, een rondleiding door de woning of bepaalde aspecten van een woning er specifiek uitlichten? Met een 360° tour kan het. De tour is zowel op de desktop, tablet als smartphone makkelijk te bekijken en dat zonder bijkomende apparatuur.

Een meerwaarde voor alle partijen

Een virtuele tour biedt een meerwaarde voor iedereen. Als vastgoedkantoor is het een verkoopargument naar potentiële verkopers en kopers toe en als particulier kun je er op een laagdrempelige manier je woning mee voorstellen. Bovendien valt de tour 24/7 te bekijken, zonder fysieke bezichtiging op afspraak. Een 360° vastgoedtour werkt ongetwijfeld ook voor jou.

Geen verplaatsingen

De virtuele tour kan van overal bekeken worden. Geen tijdsdruk, verplaatsingen of afspraken. Lekker makkelijk, voor alle partijen.

Een realistische ervaring

Veel dichter bij ‘the real thing’ ga je niet komen. Alle details worden opgepikt en weergegeven.

24/7

De virtuele tour valt dag en nacht te bekijken. Dit zorgt voor een grotere flexibiliteit en extra verkoopmogelijkheden.

Meer bereik

De virtuele tour kan van overal bekeken worden. Denk maar aan mensen die van regio willen switchen, expats, …

Onderscheidend vermogen

Met een virtuele tour kun je je als makelaar onderscheiden van de concurrentie. Je biedt een effectieve meerwaarde. 

Een voorbeeld

In 5 simpele stappen naar impactvolle vastgoedfoto’s

Een glasheldere werkwijze en een open communicatie garanderen beelden van topkwaliteit en tevreden klanten. Daarbij vertrekken we steeds vanuit ons bewezen stappenplan:

Stap 1 | Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek peilen we naar je wensen en verwachtingen. We lichten onze werkwijze toe en komen met een voorstel op maat op de proppen.

Stap 2 | Voorstel

Op basis van ons gesprek komen we met een offerte op maat. Groen licht? Dan prikken we een datum voor de shoot(s). 

Stap 3 | Shoot

Op de dag zelf fotograferen/filmen we jouw woning of interieur vanuit alle hoeken en kanten. Zo ben jij zeker van een verbluffend eindresultaat. Uiteraard werken we met professionele camera’s en hebben we heel wat ervaring in de achterzak.

Stap 4 | Oplevering

Je ontvangt spoedig al de foto’s die we genomen hebben. Daar kan je je favoriete beelden uit kiezen. Daarna bewerken we deze foto’s en 24 – 48u later mag je deze van ons verwachten in hoge en lage resolutie. Je krijgt een eigen online map waar al jouw foto’s zichtbaar blijven.  

Stap 5 | Nabewerking

Wil je storende elementen van de foto’s, een net wat andere belichting of een bepaalde filter? Of misschien heb je graag foto’s met je watermerk? Dat kan perfect, laat het ons weten. We toveren met Photoshop en bewerken jouw foto’s helemaal naar wens.

Overtuigd? Neem contact!

Zelf de kracht van onze vastgoedfotografie, video’s en/of dronebeelden ervaren? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Met plezier brengen we ook jouw woning/project tot in de perfectie in beeld. Wij zijn actief van Kortrijk tot Brugge en zelfs in Zeeuws-Vlaanderen.