Wat zijn de voordelen van een Matterport 3D Tour ?

Een volledige virtuele tour van een woning in HDR (High Dynamic Range) kwaliteit.

Per pand worden gemiddeld 60 tot 100 -360° beelden gemaakt. Een bezoeker kan de volledige woning verkennen en is niet beperkt tot enkele vaste punten, zoals in een standaard virtuele tour.

Een snelle workflow

De opnames duren een klein uurtje voor een appartement tot anderhalf uur voor een woning van gemiddelde grootte. De tour zelf wordt binnen de 24 uur aangeleverd.

Gemakkelijk te integreren in je eigen website

Je krijg van ons een link waar de tour gehost staat. Deze link kan in een button, preview foto of hyperlink verwerkt worden en that's it. Geen gedoe met ingewikkelde hostingprocedures. 

Makkelijk te delen op Social Media

...en te bekijken op zowel desktop computer, tablet, smartphone en zelfs virtuele bril. Een potentiële koper kan virtueel in zijn toekomstige woning rondlopen, zelfs voor de akte getekend is.

Interactief

In de tour zelf kunnen infoteksten, detailfoto's, video's en zelfs gesproken audio verwerkt worden. En met de liniaalfunctie kan de bezoeker de woning opmeten tot op 99% nauwkeurig.

Call to action

Zowel e-mail als telefoonnummer van de verkoop verantwoordelijke en een link naar de website met de beschrijving van het pand, worden in een infovenster dat continue in beeld staat getoond. Een klik volstaat om onmiddellijk met de juiste persoon in contact te komen.

Statistieken

Op regelmatige basis sturen we de bezoekersresultaten van de tour, zodat je kan volgen welke invloed bepaalde reclamecampagnes hebben.

Beeldmateriaal

Er kunnen hoge resolutie foto's uit de tour getrokken worden en in de tour zelf is een automatische rondleiding mogelijk.

Plattegronden

Tegen een kleine meerprijs kunnen ook plattegronden met de maten van de woning aangeleverd worden in zowel jpg als PDF formaat.

En last but not least

De 'Dollhouse' functie, waarbij het volledige pand virtueel in alle mogelijke hoeken kan bekeken worden, is een grote 'WOW' factor.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x